Ons team

Product design and development and project management, wireless electronic products

Michael Hoonakker

CEO en initiatiefnemer.

Michael is met Dog Back Design Solution gestart vanuit de pure overtuiging dat hij samen met het juiste team een belangrijke onderscheidende rol kan spelen in het draadloos maken van de wereld. Hij heeft een lange en brede ervaring met product ontwikkeling en projectmanagement in verscheidene industrieën.

Patrick Verstappen

Account manager

Wireless Design and Development team

Ido de Haan

Software System Engineer

Meer dan 20 jaar ervaring in Research & Development met betrekking tot vaste en mobiele telecommunicatie voor zowel operators als consumenten, met de nadruk op software-, concept- en systeem ontwikkeling.

Competenties op het vlak van: Consumer Product & Mobile Network System Development, System Engineering in Wireless Internet Systems (Low Power, M2M and TCP/IP), Development Wireless Concepts, Feasibility Research, Intellectual Property Rights (IPR), Prototyping, Technology Exploration & Application, MEMS Sensoren en Embedded Software Development.

Peter van Dijk

Hardware System Engineer

Peter heeft 15 jaar ervaring in geïntegreerde product ontwikkeling voor zowel consumenten als industriële applicaties. Hij heeft een B.Sc. en M.Sc. in electrical engineering. Zijn voornaamste taak bestaat uit het systeem design van hardware voor  embedded systemen, en dan met name low power, batterij gevoede microcontroller designs. Peter heeft ook kennis van software development en engineering, test en metingen met LabVIEW en simulaties met Matlab en Scilab. Als systeem ontwikkelaar is hij altijd op zoek naar vroegtijdige en tussentijdse hardware-software integratie en verificatie mogelijkheden gedurende het product ontwikkel traject.

Wireless Design and development team

Jan Hofman

Senior Hardware Engineer

Met 10 jaar  ervaring in RF en Microwave en 15 jaar ervaring in wireless product design, beschikt Jan over  brede kennis op het gebied van integrale product ontwikkeling. Hij is gespecialiseerd in EMC, antennes, design for manufacturing en design for assembly (DFM/DFA).

Ap Oost

Electronic engineer

Ervaring in analoge, digitale en microprocessor systemen. Ook bedreven in mechanical design zaken en het bouwen van prototypes. Het programmeren van kleine processor systemen om hiermee proof of concepts te demonstreren hebben zijn passie. Ap is in staat om innovatief en out-of-the-box te denken als het gaat om oplossingen voor technische uitdagingen.

Ga naar boven