Adviesraad

Jaap Hemmes, geboren in 1964 en met meer dan 15 jaar (internationale) ervaring in de Telecom en de Defensie industrie, is actief als onafhankelijk adviseur sinds 2002.
In zijn activiteiten ligt zijn primaire focus op strategic business development, het creëren en realiseren van mogelijkheden voor de bedrijven waarvoor hij actief is. Door de jaren heen is hij betrokken geweest in verschillende branches zoals post, telecom, energie en staal. Hij heeft verscheidene senior management functies vervuld in business development, account management, general management en project management
Op dit moment is hij mede-eigenaar en bestuurder van BnP Corporate Finance, een consultancy onderneming op het gebied van strategie en businessdevelopment, merger & acquisition en (her)financiering van kleine tot middelgrote bedrijven.

 

Frank Hennekens, geboren in 1968, heeft meer dan 20 jaar (internationale) ervaring in Telecom, Defensie and semi-conductor industrie. Door de jaren heen heeft hij verscheidene  senior management functies vervuld in o.a. business, sales & key account management, product management, project management, R&D en portfolio management. Hij is nauw betrokken geweest bij de opstart van  Ericssons Bluetooth licensing business. Hij is pionier geweest in de ontwikkeling van nieuwe business modellen.
Op dit moment is Frank eigenaar en bestuurder van Prospur Consulting, een interim/change/project en management consultancy onderneming.
Dog Back Design Solution About us
Ga naar boven